For sale:Horse Management Services is gevestigd in Heiloo.

H.M.S. Stables is een dressuur en handelsstal die zich richt op het trainen, africhten en verkopen van talentvolle dressuurpaarden.
Wij beschikken over een moderne accommodatie met binnenhal, en een 20x60m buiten arena
Ook is er gelegenheid tot weidegang. Er zijn 28 ruime boxen waarvan 14 buitenboxen. Twee ruime zadelkamers, twee wasplaatsen,waarvan een met solarium. Parkeerruimte is royaal aanwezig.

Ons team bestaat uit 2 gediplomeerde Deurne instrukteurs, een vaste grom en een stalruiter.Dit alles onder leiding van Derk Schekkerman en Jordy van Wijnen die al vele paarden tot Grand- Prix niveau hebben afgericht. Jordy van Wijnen heeft na zijn instructeursopleiding in Deurne inmiddels meerder paarden succesvol in de Prix St George gestart en met HMS OBELISK in de Grand-Prix. Ook Derk rijdt succesvol GP ook Internationaal oa Jumping Amsterdam, Perl , Viallach.

De mogelijkheid bestaat om uw paard te trainen voor de wedstrijden , of om uw paard te corrigeren. Ook is het mogelijk om in overleg uw paard in opdracht te verkopen. Vraag naar de voorwaarden.Ons e-mail adres is: info@hmsstables.com

Er bestaat altijd een mogelijkheid dat er typfouten of andere onjuistheden op de site vermeld staan. Hier wordt geen verantwoording voor genomen.

Onze referensies zijn o.a.:
Het succesvolle Grand-Prix paard Delano (Ariban x Selim) is getraind en geschoold door Derk Schekkerman en op 6 jarige leeftijd verkocht, waarna Delano onder USA amazone Susan Blinks diverse internationale successen behaalde (3e USA Grand-Prix Championship 1998, 5e CHIO Rotterdam)
Ook springpaard Ilian (Zuidhorn x Elan xx) het succesvolle paard van Schuyler Riley (USA) is op 3 jarige leeftijd verkocht door HMS Stables.
Linda Keenan Grand-Prix amazone voor de U.S.A.kocht verscheidene jonge talentvolle dressuurpaarden.

Wilt U een routeplanning maken klick hier
Kanaalweg 13a | 1851 LR Heil oo | The Netherlands| Tel: +31 6 51413462 | Fax: +31 72 5325977 | info@hmsstables.com